Coşul meu

Consiliere în alăptare

Cele mai grele momente sunt cele în care veniți acasă cu copilul și trebuie să vă descurcați singuri. E ca la școala de șoferi, după ce ai luat examenul începe partea mai grea, să conduci singur. În acest moment important vă suntem alături pentru a vă ajuta să faceți față situațiilor care pot apărea în alăptare.

Dacă copilul nu se poate atașa la sân, sunteți la primul copil și nu știți cum să îl atașați la piept și faceți răni, copilul nu ia în greutate etc., trebuie să apelați la cineva care să vă ajute în mod eficient și în timp util, altfel lactația poate scădea sau pot apărea complicații și infecții ale sânului.

Cele mai multe probleme care apar în primele zile după naștere pot fi rezolvate ușor printr-o ședință de consiliere la telefon. Nu facem vizite acasă decât în limita timpului nostru liber și în aria noastră de proximitate (București-Ilfov), dar vă putem pune în legătură cu un consilier în alăptare din orașul dumneavoastră. Am stabilit următorul protocol: luați legătura cu noi și în funcție de situație stabilim împreună dacă e cazul sau nu să chemați un consilier în alăptare acasă.

Trimiteți un mesaj la monica@bagaj-maternitate.ro (sau pe facebook: Dragoste cu lapte) în care descrieți problema pe scurt și noi o să luăm legătura cu dumneavoastră cel mai repede posibil. Nu există situație care să nu poată fi rezolvată cu voință și cu răbdare.

 

 
Stats