Coşul meu

Bun venit!

Dragi părinți,

Fie că sunteţi în căutarea unui curs de alăptare și de îngrijire ecologică a copilului sau aveți nevoie ca cineva să vă pună un Abecedar de alăptare în brațe, veți pleca de la noi cu ceva în plus.

Proiectul Bagaj Maternitate s-a născut din dorința de a le oferi viitoarelor mame (viitorilor părinți) un bagaj de cunoștințe și resurse cu care să plece la drum. O altfel de Școală a Mamei. Pentru că, oricât de bine ai pregăti bagajul pentru maternitate, acesta nu te va învăța cum să ai grijă de copilul tău (și nici mama, soacra sau medicul nu te vor învăța).

Nu de puține ori, mama se concentrează obsesiv pe obiectele pe care să le ia cu sine la maternitate și adaugă lucruri la nesfârșit în bagaj imaginându-şi că asta o va feri de probleme, însă realitatea e alta. Un singur exemplu, dacă alăptarea nu decurge încă de la început cum trebuie, poți pierde acest dar minunat care este numai al copilului tău, laptele matern. Ca mamă începătoare poți face greșeli dacă nu te documentezi bine pe această temă înainte de a naşte. De aceea am creat Abecedarul de alăptare, pentru ca bagajul pentru maternitate să fie complet și să porniți bine alăptarea. Vrem să auzim de mame care alăptează și de copii sănătoși.

Creatoarea proiectului este mamă și educator în alăptare și crede cu tărie că mamele, pruncii și familiile lor au dreptul la produse sigure, ecologice și fără toxine. În plus, mama are dreptul să fie informată corect despre alăptare și despre produsele pe care le poate folosi în perioada alăptării fără riscul de a-i scădea lactația, de a se infecta sau de a îmbolnăvi copilul. Beneficiile alăptării sunt infinite pentru mamă, copil, societate și mediu.

Fiind un proiect pro-alăptare și pentru viață, nu veți găsi pe pagina noastră produse precum lapte artificial, biberoane și altele asemenea și în general nici un fel de produse pe care nu le considerăm sănătoase. Am absolvit un curs de educaţie în lactaţie susţinut la cel mai înalt nivel de către doamna dr. Marta Mureşan căreia îi mulţumesc pentru că m-a învăţat tot ce ştiu despre alăptare. Suntem fideli produselor sănătoase şi ecologice pentru alăptarea şi îngrijirea copilului, iar detalii în legătură cu aceasta veți găsi în rubrica noastră Produse pentru mamă şi copil. Cât de utile?

Vă mulțumim pentru încrederea cu care ne cereţi ajutorul.
Inițial pornit de mama și tatăl Mariei, acest proiect a găsit sprijin și interes și din partea unui medic rezident (și mamă, în plus) care se alătură echipei - Daniela Ilioiu. Îi mulțumim pentru contribuția în realizarea articolelor publicate pe site.

Cu drag, echipa Bagaj Maternitate
Asociația Dragoste cu lapte

Mai, 2016

 

 

 
Stats