Coşul meu

Hrănire şi alăptare

Mama nu are nevoie decât de piept și de copil pentru a alăpta. Ea ar trebui să învețe să alăpteze la cerere (la cererea copilului, ori de câte ori vrea copilul),  să atașeze corect copilul la piept și, în anumite cazuri, să extragă corect laptele de la sân. În plus, dacă mama învaţă să facă şi compresie pe sân, fluxul de lapte va fi optim.

Unii copii după naștere sunt letargici. Dacă atașarea s-a produs târziu, iar acasă nu vor fi bine hrăniți, din cauză că mama nu știe să atașeze copilul sau copilul nu suge eficient, ci mai mult suzetează când stă la sân, vor fi și mai somnoroși și incapabili să sugă bine. În acest caz, extragerea laptelui de la sân poate fi salvatoare până ajunge la dvs. un consilier în alăptare. Se extrage de minim 8 ori pe zi și de 2 ori noaptea. Copilul se va trezi și va suge mai viguros pe măsură ce e bine hrănit.

Când situaţia o cere, se poate apela şi la un sistem de nutriţie care să stimuleze lactaţia.
În general însă, dacă copilul e sănătos şi este atașat bine de la început și e alăptat la cerere, mama va avea suficient lapte, copilul nu îi va face răni și va lua bine în greutate.Sondă de alimentaţie

Sondă de alimentaţie

Sonda de alimentaţie ne poate ajuta să evităm atașamentul de biberon. În loc să hrăniți copilul c..

3,00Lei Fără TVA: 3,00Lei

Cămaşă pentru alăptat

Cămaşă pentru alăptat

Cămăşa pentru alăptat trebuie să fie de bună calitate (bumbac 100%) şi practică - cu nasturi care se..

49,00Lei Fără TVA: 49,00Lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Stats