Coşul meu

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție această pagină deoarece prin accesul, navigarea, folosirea aplicațiilor de pe site-ul bagaj-maternitate.ro sunteţi implicit de acord cu respectarea termenilor și a condițiilor de mai jos. Administratorului site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica acest document fără notificarea utilizatorilor. Ultima versiune poate fi consultată oricând pe site.

Site-ul bagaj-maternitate.ro este întreţinut şi administrat de către Asociația Dragoste cu lapte, organizație neguvernamentală fără scop patrimonial cu adresa în Otopeni, str. Mureș nr.2d, ap.8, Tel: 0722.491.834; E-mail: monica@bagaj-maternitate.ro.

Conţinutul site-ului (texte, imagini, mărci, sigle, bannere, fișiere etc) nu poate fi reprodus de către alte persoane decât pe baza acordului obținut în scris și cu condiția specificării sursei (www.bagaj-maternitate.ro). Copierea și distribuirea conținutului de pe site fără a avea în prealabil consimțământul scris al Administratorului constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

COMUNICĂRI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului, vizitarea, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte la prelucrarea datelor confidențiale în conformitate cu normele și legile în vigoare.

MODIFICĂRI. RECOMANDĂRI

Asociația îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra informațiilor de pe Site, de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, fără o înştiinţare prealabilă.

 
Stats