Coşul meu
  • Pachetul pentru acasă

Pachetul pentru acasă


Vă întrebați, poate, de ce produse veți avea nevoie când vă veți externa din maternitate și veți ajunge acasă. Aveți mai jos câteva produse utile încă din primele zile.

Veți avea nevoie de unguent sau cremă pentru fundulețul copilului mult timp, în unele cazuri până la un an și jumătate când copilul e pregătit fizic să facă la oliță sau pe o perioadă mai lungă, în funcție de nevoile fiecărui copil. Săpunurile pe care le veți alege trebuie să fie naturale, să poată fi folosite cu încredere atât pe corp, cât și pe cap. Șampoanele din comerț nu ar trebui utilizate decât după o anumită vârstă (peste un an).

 

 
Săpun pelin și tărâțe

Săpun cu pelin şi tărâţe

Săpunul cu pelin și tărâțe este util atât mamei, care nu are nevoie de iritanți în zona intimă, cât și copilului la fiecare băiță sau la spălarea zonei intime când schimbăm scutecul. Pediatrii cu state de plată vechi cunosc efectul tărâțelor puse în cădița de baie a copilului.

Cremă tătăneasă

Cremă cu tătăneasă

Crema cu tătăneasă este utilă atât pentru ca rana produsă de epiziotomie (sau hemoroizii) să se vindece mai repede, cât și pentru igiena intimă a copilului.

Cremă cu gălbenele

Cremă cu gălbenele

Gălbenelele regenerează pielea și reduc iritațiile. Au efect benefic și în refacerea țesutului afectat de epiziotomie, grăbind cicatrizarea rănilor. Sunt recunoscute pentru efectul lor în infecțiile fungice în zona genitală și perianală.

Unghieră

Unghieră

Unghiuțele copilului cresc atât de repede încât trebuie să aveți deja cumparată o unghieră pentru copii când sosiți acasă.

Salteluță de înfășat

Salteluță de înfășat

Simplă, din pvc, serveşte la schimbarea scutecului. Copilul poate face pipi în timp ce e schimbat aşa încât e bine sa aibă ceva impermeabil sub funduleţ care să poată fi uşor şters. Nu merită să investiţi prea mult în acest obiect, îl veţi folosi doar câteva luni de zile. Pe măsură ce copilul creşte, nu va mai face pipi în timp ce e schimbat şi vă puteţi dispensa de ea.

Ser fiziologic

Ser fiziologic

Serul fiziologic poate avea multe întrebuințări, poate fi folosit la ștergerea ochilor copilului, la curățarea nasului sau a urechilor. Îl veți folosi mai mult timp, deci vă puteți cumpăra un recipient mai mare de 250ml din care să extrageți serul cu seringa de fiecare dată când aveți nevoie.



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: sapun copii, crema galbenele, crema tataneasa, salteluta de infasat, ser fiziologic, unghiera copii

Stats